dimecres, 7 de novembre de 2012

SETMANA TEODOR LLORENT A L'ELIANA
15-21 novembre de 2012
L'Acadèmia Valenciana de la Llengua va escollir a Teodor Llorente com a Escriptor de l'any 2011, coincidint amb el centenari de la seua mort. 
Per commemorar la figura del poeta, l’AVL va preparar una exposició dedicada a Llorente,un dels escriptors més carismàtics i representatius de la nostra literatura contemporània, que ha comptat amb la col.laboració desinteressada i entusiasta de la seua família, la qual ha facilitat documents, llibres, quadres i objectes personals del poeta, que ens permetran acostar-nos a la vida i obra d'una de les personalitats literàries més interessants del segle XIX i principis del XX.
L’exposició la tindrem al nostre poble els propers 15 al 21 de novembre, al voltant de la qual el CEL amb la col.laboració de la Regidoria de Cultura, ha organitzat dos actes:
- La inauguració oficial de l’exposició el dijous 15 de novembre de 2012 a les 19:30 hores en el Centre Socio-Cultural. La conferència inaugural correra a càrrec del professor de la Universitat de València i especialista en l'obra de Llorente, Rafael Roca. 
 
- La Lectura Pública de poemes de Teodor Llorente el diumenge 18 de novembre a les 12 del matí al Centre Socio-Cultural.
 
El CEL convida als membres de la comunitat escolar a participar en els actes organitzats.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada