Serveis i activitats

Durant el curs, l’AMPA ofereix diferents serveis i activitats que poden variar segons els interessos de les famílies.
Els serveis que ofereix l’AMPA en aquests moments són:

* Menjador escolar (en col.laboració amb l'escola)
La empresa que té contractat el nostres menjador escolar es Contalabor. Es tracta d'una empresa valenciana de serveis per a menjadors col•lectius, amb un esperit familiar, que aposta per l’alimentació com a part essencial de la vida. 
Asi teniu l'enllaç a la seua web, des d'aon podeu tenir accés a molta informació d'utilitat i al menú del mes.
Contalabor

* Matiners
En "matiners" s’organitzen activitats tranquil·les de bon matí per rebre els xiquets i xiquetes que arriben a l’escola abans d’iniciar l’horari escolar.

Aquest servei està a disposició de les famílies que, per necessitats vàries, han de deixar els seus fills/es una estona abans, quedant-se amb la tranquil·litat que els deixen en un espai segur i amb una persona responsable, que vetllarà per les necessitats dels seus petits.

L'espai matiners comença a les 7,30h i finalitza a les 9h, quan comencen les classes. No és obligatori començar a aquesta hora, sinó que va en funció del que vagi millor a cadascú, per tant, els xiquets i xiquetes van arribant paulatinament.
"Matiners" es pot fer servir de manera fixa o eventual.

Fins ara, ha sigut una de les activitats que ha tingut més demanda per part de les famílies de l’escola.


Enllaç a full d'inscripció

* Vesprades de juny i setembre
Descripció del servei
Enllaç a full d'inscripció 


* Activitats extraescolars

Durant el mes de setembre, l’AMPA ofereix, a través de diferents entitats, diverses activitats extraescolars complementàries a l’educació dels xiquets i xiquetes, en general de caràcter més lúdic. Només es porten a terme aquelles activitats que tenen un mínim de participació.
Durant el curs 2013-14 les activitats que es realitzen són les següents:
- anglés (divendres de 15 a 17 hores)
- patinatge (divendres de 15 a 16'15 hores)

Enllaços a fulls d'inscripció: 
Full inscripció a ceràmica CURS 1013-2014
Activitat cancel·lada per falta de matricula

Full inscripció a patinatge curs 2013-2014

* Escola d'estiu de les AMPES de l'Eliana
L’AMPA també promou la participació de les famílies organitzant diferents activitats:*Tallers i xerrades educatives per a pares i mares* Excursions i eixides familiars
L'entitat organitza excursions que pretenen afavorir el coneixement entre les famílies i promoure la convivència. podeu estar informats de les activitats programades seguint les noticies amb l'etiqueta L'Olivera Caminadora.*Taller en les trobades d'escoles en valencià

* Festa de fí de cursI no menys important, l'AMPA col·labora amb l’escola en l’adquisició de material pedagògic i en el manteniment i la renovació dels diferents espais escolars.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada